Reviews

 

Vanwege rugklachten (artrose) begonnen met pilates- en yogalessen lessen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat yoga meer bij mij paste en door de oefeningen en het verlengen van de rug meer ruimte kwam en de pijn afnam. Ik volg nu al circa 2 jaar lessen bij Annette en ervaar die al zeer fijn en voor mij essentieel om mobiel en de pijn te verlichten.

De lessen van Annette zijn gezellig en ze past ze aan op jouw niveau, hierdoor kan iedereen meedoen in dezelfde les en kun je langzaam opbouwen. Annette is altijd alert op de pijntjes en beperkingen bij de verschillende deelnemers en zal een specifieke oefening op individueel niveau aanpassen. Zo kun je altijd meedoen ook als je een kleine blessure hebt en val je niet terug. Naast het lichamelijke werk is er aandacht voor de ademhaling en ontspanning.

In Corona Tijd heeft Annette zich ook enorm flexibel en ondernemend getoond. De online lessen waren niet alleen belangrijk om de yoga te kunnen doen, maar ook voor de sociale contacten en het groepsgevoel. Als het mag zijn we in de studio waar we binnen de afstandsregels yoga kunnen beoefenen.

Ik kan iedereen die fitter en gezonder door het leven wil de lessen aanbevelen.

Hans, 53 jaar


Sinds een paar jaar doe ik 1 keer in de week yoga bij Present Movement en het is echt mijn rustmomentje in de week. Niet alleen vanwege de meditatie aan het eind van de les, maar ook de oefeningen zorgen ervoor dat je goed en bewust met je lichaam bezig bent. De docenten doen dit allemaal net weer op hun eigen manier, maar er hangt altijd een prettige sfeer in de les. Ik heb ervaren dat Annette graag met je meedenkt over wat het beste bij je past.
Vivianne – 26 jaar

Vanaf 2005 volg ik met veel plezier Pilates lessen in de studio van Present Movement. Annette geeft op een prettige manier les, er is een goede opbouw. Schroom niet om deze les te volgen als je een blessure hebt. Ik heb last gehad van een tennisarm en rugklachten. Annette gaf alternatieve oefeningen. Zo kon ik doorgaan en meedoen! Zij geeft persoonlijke aandacht. Als afsluiting is er een heerlijke ontspanning. In Corona tijd bood zij goede online lessen waardoor je in shape kon blijven. Nu kun je kiezen of je online of de les in de studio volgt. Als je een keer niet kunt is er de mogelijkheid om een les in te halen. Een aanrader om bij haar in de mooie studio lessen te volgen!

Sandra Smallenburg