Tarieven
Proefles, 2e binnen een maand gratis (alleen voor nieuwe leden)17,50
Losse les17,50
Workshop voor leden met abonnement30,-
Workshop35,-
Maandabonnement 1 les per week, 13,75 per les, bij 4 lessen55,- per maand
Halfjaarabonnementen
1 les per week 11,25 per les, bij 4 lessen45,- per maand
2 lessen per week 8,- per les, bij 8 lessen64,- per maand
2 studiolessen per week en onbeperkt online lessen79,- per maand
Strippenkaarten
10-lessenkaart, 7 maanden geldig145,-
20-lessenkaart, 12 maanden geldig260,-

Voor de abonnementen voor 1 of 2 lessen per week: prijs per les, het aantal lesdagen per maand op je vaste lesdag(en) wordt berekend (dus meestal 4, soms 3, soms 5 lessen per maand bij 1 les per week). Dat betekent bijvoorbeeld voor het maandabonnement voor 1 les per week dat als er 5 lessen die maand zijn op jouw vaste lesdag, je 5 maal 13,75 betaalt, dus 68,75. Je kunt dus elke maand zelf uitrekenen hoeveel het die maand kost. Het abonnement 2 studiolessen per week en onbeperkt online is daarom relatief voordelig!

Voor de onbeperkte abonnementen: lesprijs per week, alleen als de studio hele week is gesloten wordt die week niet berekend, geen vaste lesdagen (je mag je wel vast laten inschrijven voor 2 studiolessen per week).
De betaling voor de abonnementen gaat via automatische incasso, je vult het machtigingsformulier van de studio in. In de laatste maand van het halfjaarabonnement sturen we een mail of je opnieuw wilt verlengen, we verlengen nooit automatisch. Het maandabonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Eenmalig bij het eerste abonnement komt nog 20 euro inschrijfkosten (alleen als je nieuw bent bij ons).

Lessen zijn te boeken via momoyoga.nl/presentmovement.  Een gemiste les die op tijd is afgezegd kan binnen 2 maanden ingehaald worden, binnen een geldig abonnement. Het is niet toegestaan meer dan 2 studiolessen te boeken per week vanwege de capaciteit in de studio. Na opzegging kunnen er geen lessen meer worden ingehaald.

Vraag naar de algemene voorwaarden.