Prijzen

lotus-beeldPrijzen lessen

Proefles of losse les 15 euro
Proefmaand 49,-, 4 weken lang alle lessen proberen
of
8-weeks proefabonnement 95,-, 8 weken alle lessen proberen
Alleen voor mensen die nog niet eerder een proefmaand of aanbiedingsabonnement hebben gehad bij ons en eenmalig af te sluiten. Maak een keuze uit de proefmaand, of het 8-weekse proefabonnement. Meerdere proefabonnementen achter elkaar afsluiten is niet mogelijk!

Onbeperkt les volgen 59,- per maand, jaarabonnement
Onbeperkt les volgen 66,- per maand, halfjaarabonnement

1 les per week 42,- per maand, jaarabonnement
1 les per week  45,- per maand, halfjaarabonnement

Maandabonnement 1 les per week 50,- per maand

Inschrijfkosten 20,- eenmalig, alleen bij de abonnementen

Strippenkaart 10 lessen 135,-, 6 maanden geldig
Strippenkaart 20 lessen 240,-, 8 maanden geldig

Prive-les / personal training  yoga, Pilates 45 euro per 45 minuten, 60,- per uur, bel of mail voor een afspraak

Betaling abonnementen geschiedt per maand per automatische incasso. Maandabonnementen zijn per maand op te zeggen. Het jaar- en 6-maandenabonnement is niet tussentijds op te zeggen, dus maak een bewuste keuze. Aan het eind van de periode wordt een mail gestuurd met de vraag of je opnieuw wilt verlengen (geen stilzwijgende verlenging).

Lessen zijn te boeken via momoyoga.nl/presentmovement.  Een gemiste les kan binnen 2 maanden ingehaald worden, binnen een geldig abonnement. Na opzegging kunnen er geen lessen meer worden ingehaald.

Tijdens feestdagen (Kerstavond, Kerstdagen, Oudejaarsavond, Nieuwjaarsdag, Paasdagen, Hemelvaartsdag, Pinksterdagen, 4 en 5 mei) vervallen de lessen. In schoolvakanties kan er een aangepast rooster zijn en kunnen er lessen vervallen. De studio is per kalenderjaar maximaal 6 weken gesloten, verdeeld over het jaar. Deze feestdagen en 6 weken sluiting van de studio zijn in de lesprijs verrekend.

Vraag naar de algemene voorwaarden.