Tarieven

lotus-beeldTarieven groepslessen
Je kunt kiezen uit abonnementen voor 1 les per week, of meerdere lessen per week, zowel online als in de studio, of losse lessen of strippenkaarten.

Doorlopende abonnementen maandelijks opzegbaar (opzegtermijn 1 maand):
1 les per week studio / online 55,- per maand
Online Only * onbeperkt les volgen alleen online 68,- per maand

Halfjaarabonnementen:
1 les per week studio / online 45,- per maand
Online Only * onbeperkt les volgen alleen online 55,- per maand
Mix & Match 2 lessen per week (1 studioles en 1 onlineles) 59,- per maand
Mix & Match ** onbeperkt (max 2 studiolessen per week en rest online) 69,- per maand

Betaling van de abonnementen maandelijks per automatische incasso.

*Online Only is alleen mogelijk als je eerder bij ons minimaal 3 maanden in de studio lessen hebt gevolgd, je bent verplicht je camera aan te hebben zodat wij je kunnen zien. De meeste lessen zijn Live Online. Sommige lessen zijn opnames. Het is mogelijk dat er een online les uitvalt door technische storingen, als we bij warmte buiten lesgeven of als er een invaldocent is die niet online lesgeeft.

** Het is niet toegestaan meer dan 2 studiolessen per week te reserveren vanwege de beperkte beschikbaarheid in de studio. 

Losse les 16,50
Proefles
15 euro, tweede proefles binnen een maand gratis
Strippenkaart 10 lessen 145,-, 6 maanden geldig
Strippenkaart 20 lessen 260,-, 12 maanden geldig

Prive-les / personal training  yoga, Pilates op aanvraag

Lessen zijn te boeken via momoyoga.nl/presentmovement.  Een gemiste les die op tijd is afgezegd kan binnen 2 maanden ingehaald worden, binnen een geldig abonnement. Het is niet toegestaan meer dan 2 studiolessen te boeken per week vanwege de capaciteit in de studio. Na opzegging kunnen er geen lessen meer worden ingehaald.

Tijdens feestdagen (Kerstavond, Kerstdagen, Oudejaarsavond, Nieuwjaarsdag, Paasdagen, Hemelvaartsdag, Pinksterdagen, 4 en 5 mei) vervallen de lessen. In schoolvakanties kan er een aangepast rooster zijn en kunnen er lessen vervallen. Tussen kerst en nieuwjaar is de studio gesloten. Dit is allemaal verrekend in onze tarieven.

Vraag naar de algemene voorwaarden.