Contact

Over Present Movement in Gouda

portret

Present Movement bestaat sinds oktober 2006. Oprichtster Annette geeft les sinds september 2004. Eerst in de zaal van een balletschool en een gymzaaltje in een basisschool en in 2011 verhuisde de studio naar de eerste eigen ruimte op de Winterdijk.

Inmiddels is Present Movement sinds 1 januari 2017 gevestigd op Thorbeckelaan 2 en hebben vele mensen de studio weten te vinden.

Annette: “We geven les in een fijne ruimte met veel daglicht en ventilatie. Stott Pilates is de methode waarbij ik veel mensen op weg help naar een sterk, soepel lijf, en deze Pilates is toegankelijk voor mensen met fysieke klachten en blessures. Maar ook als je gewoon fitter en sterker wilt worden een hele fijne, precieze en gecontroleerde trainingsmethode.  Bij blessures kan Pilates helpen om weer mobieler te worden en de algehele fitheid te verbeteren.

Ik begon in 2004 met lesgeven in poweryoga en ashtanga vinyasa na mijn teacher training bij Yoga Moves in Utrecht, maar inmiddels ben ik in de loop der jaren gefascineerd geraakt door de meer technische yoga waarbij het lichaam gedetailleerd wordt uitgelijnd en je heel precies in de houdingen komt. Ik volg al jaren zelf les in deze yoga traditie en hoop ooit mijn opleiding daarin ook af te ronden.

Heb je vragen, neem gerust contact op!

Present Movement
Thorbeckelaan 2
2805 CA Gouda
tel 06 24 82 05 77
email yogapilatesgouda@live.nl