mini-retraite

Mini-retraite zaterdag 12 januari
Ervaar de rust en de stilte tijdens deze mini-retraite. Van 13.00 tot 16.00 uur geef ik yoga en meditatie, in stilte. Een mini-retraite werkt ontspannend en is goed tegen stress. Deze mini-retraite van 3 uur inclusief koffie/thee kost 17,50, of je kunt via momoyoga de meditatie-strippenkaart aanschaffen, dan betaal je met twee strippen van die kaart 16 euro. Meld je aan via momoyoga of stuur mij een mail.

Mindfulnesstraining start 8 september 2017

Wil jij bewuster leven, beter omgaan met stress en meer ontspanning? Mindfulness zou iets voor je kunnen zijn. In de 8-weekse mindfulnesstraining leer je aanwezig te zijn in het hier en nu. Je komt beter in contact met jezelf en voelt eerder hoe het echt met je gaat. Zodat je tijdig actie kunt ondernemen om stress de baas te blijven. Mindfulness is geschikt voor iedereen die bewuster wil leven. 

De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur, en daarnaast een oefenmiddag.

Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar mindfulnessgouda@outlook.com. De trainer neemt dan contact op voor een intakegesprek.

De trainingen worden gegeven in De Verdieping, Thorbeckelaan 2 in Gouda.

Bij het trainingsgeld is inbegrepen:

– persoonlijk intakegesprek
– 8 bijeenkomsten van 2,5 uur
– oefenmiddag van 3 uur
– tussentijds gsprek met de trainer indien nodig
– trainingsboek met uitleg, oefeningen en theorie
– audiobestanden met oefeningen
– gebruik van materialen
– koffie en thee

Na de training is het mogelijk om in een groep te blijven oefenen.

Verwenweekend Yoga & Ayurveda september

Ga je mee_Ga je mee?

Naar de Brabantse Peel, voor een heerlijk weekend met yoga, Pilates en mindfulness, volpension met ayurvedische maaltijden. Op een fijne rustgevende plek in Helenaveen.

Er zijn nog een paar twee-persoonskamers beschikbaar, het volledig verzorgde weekend kost 330,-. Van 16 – 18 september, aankomst vrijdagmiddag 16.00 uur, vertrek zondagmiddag 15.00 uur.

Stuur me een mail als je mee wilt, yogapilatesgouda@live.nl