Prijzen

lotus-beeldEr zijn diverse abonnementen per maand, voor onbeperkt lessen volgen of 1 les per week. Ook is het mogelijk zonder abonnement losse lessen te volgen, dan zit je nergens aan vast. Wekelijks lessen yoga of Pilates volgen heeft als voordeel dat je sneller vooruit gaat en je de conditie en spieren op peil houdt.

Prijzen per 1 januari 2018

Proefles of losse les 15 euro
Proefmaand 49,-, 4 weken lang alle lessen proberen
of
8-weeks proefabonnement 95,-, 8 weken alle lessen proberen
De proefmaand of 8-weeks proefabonnement is alleen voor mensen die nog niet eerder een proefmaand of aanbiedingsabonnement hebben gehad bij ons. Let op: eenmalig! Maak een keuze uit de proefmaand, of het 8-weekse proefabonnement. Meerdere proefabonnementen achter elkaar afsluiten is niet mogelijk!

Onbeperkt les volgen 59,- per maand, jaarabonnement
Onbeperkt les volgen 65,- per maand, halfjaarabonnement

Jaarabonnement 1 les per week 10,- per les (40,- per maand bij 4 lessen per maand)
Halfjaarabonnement 1 les per week  11,- per les (44,- per maand bij  4 lessen per maand)
Maandabonnement 12,50 per les (50,- per maand bij 4 lessen per maand)
Inschrijfkosten 20,- eenmalig

Prive-les yoga, Pilates 45 euro per uur, bel of mail voor een afspraak

Betaling abonnementen geschiedt per maand per automatische incasso. Maandabonnementen zijn per maand op te zeggen. Het jaar- en 6-maandenabonnement is niet tussentijds op te zeggen, dus maak een bewuste keuze. Aan het eind van de periode wordt een mail gestuurd met de vraag of je opnieuw wilt verlengen (geen stilzwijgende verlenging).

De inschrijving geldt voor een vaste les in de week. Een gemiste les kan binnen 2 maanden ingehaald worden, binnen een geldig abonnement. Na opzegging kunnen er geen lessen meer worden ingehaald. In schoolvakanties en op feestdagen is een aangepast rooster mogelijk, alleen het aantal lessen per maand dat wij aanbieden wordt dan betaald. Dat betekent dat er 3 lessen betaald worden als er een schoolvakantie of feestdag is in de desbetreffende maand. Ook zijn er maanden met 4 of 5 lesdagen. Als je om persoonlijke reden een les mist, dan kan die ingehaald worden. Bij de onbeperkte abonnementen wordt alleen bij een hele week sluiting van de studio vermindering van incasso toegepast, niet als een losse dag de studio is gesloten.
Vraag naar de algemene voorwaarden.