Mindfulness

Wil jij bewuster leven, beter omgaan met stress en meer ontspanning? Mindfulness zou iets voor je kunnen zijn. In de 8-weekse mindfulnesstraining leer je aanwezig te zijn in het hier en nu. Je komt beter in contact met jezelf en voelt eerder hoe het echt met je gaat. Zodat je tijdig actie kunt ondernemen om stress de baas te blijven. Mindfulness is geschikt voor iedereen die bewuster wil leven

Annette is sinds december 2016 volledig gecertificeerd mindfulnesstrainer, en geregistreerd in categorie 1 bij de beroepsvereniging VMBN. Voor de 8-weekse mindfulnesstraining is daardoor een vergoeding mogelijk vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Informeer bij uw eigen verzekering naar de mogelijkheden.

Training 2018

Vrijdagochtenden 9.15 – 11.45 uur

De training in januari is uitgesteld vanwege prive-omstandigheden, hopelijk start er in het voorjaar van 2018 een nieuwe training.

Data: 26 januari, 2, 9, 16,23 februari, 9,16 en 23 maart.
Oefenmiddag: zaterdag 10 maart 13.30 – 16.30 uur.

Trainer: Annette Kho

Tarief: 375 euro

Raadpleeg uw (aanvullende) zorgverzekering voor vergoeding.

Leden van Present Movement ontvangen 25 euro korting, bij lidmaatschap tijdens de training.

Heb je een goedkopere training gezien? Kijk goed naar wat je precies krijgt in die training. Mindfulnesstrainer is geen beschermd beroep, iedereen kan zich zo noemen. Onze training is de wetenschappelijke methode volgens Jon Kabat-Zinn, de MBSR. De trainer, Annette Kho,  is opgeleid bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, volledig gecertificeerd, en is aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN, en voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen.

De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur, en daarnaast een oefenmiddag.

Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar mindfulnessgouda@outlook.com of yogapilatesgouda@live.nl. De trainer neemt dan contact op voor een intakegesprek.

De trainingen worden gegeven in De Verdieping, Thorbeckelaan 2 in Gouda.

Bij het trainingsgeld is inbegrepen:

– persoonlijk intakegesprek
– 8 bijeenkomsten van 2,5 uur
– oefenmiddag van 3 uur
– tussentijds gsprek met de trainer indien nodig
– trainingsboek met uitleg, oefeningen en theorie
– audiobestanden met oefeningen
– gebruik van materialen
– koffie en thee

Na de training is het mogelijk om in een groep te blijven oefenen.

Kijk ook op www.mindfulnessgouda.com